Flexibla rekryteringar

Är du trött på dyra rekryteringar?
Det är vi med.

Därför bryter vi normen i branschen och erbjuder en ny typ av rekrytering för operativa tjänster i besöksnäringen. En rekrytering där ni slipper betala höga fasta kostnader för rekryteringsprocesser som saknar garantier för långsiktiga anställningar. Lär känna kandidaten och testa er nya kollega in action innan ni anställer, istället för att betala en massa pengar up front för en rekrytering som kanske inte går vägen.

Fullt flexibel rekrytering
Helt utan övertagsavgifter
Blixtsnabb rekryteringsprocess
Operativa tjänster som kock, köksmästare och hov

Behöver ni rekrytering av exekutiva tjänster?

Perfekt. Vi är nära samarbetspartners med branschens vassaste rekryteringsföretag. Growisit hjälper er med rekrytering till ledande, administrativa och säljande tjänster.

Läs mer här
Rekrytering med FRAM

Ett nytt sätt att rekrytera

Vi hjälper er med rekrytering för operativa tjänster och vår rekrytering är en form av bemanning där syftet är att kandidaten ska övergå till anställning direkt hos er. Det ger er möjlighet att utvärdera om arbetsuppgifterna är passande och om det finns personlig kemi. Ni får lära känna kandidaten in action innan ni tar beslutet att anställa, helt utan förpliktelser.

Vi rekryterar följande tjänster:

Kockar, köksmästare och sous chef
Servis, hovmästare och restaurangchefer
Övriga operativa tjänster

Kompetent rekrytering av exekutiva nyckelspelare

FRAM har ett nära samarbete med Growisit, som i vår mening är branschens vassaste rekryteringsföretag. Hos Growisit får du hjälp med professionell rekrytering till ledande, administrativa och säljande tjänster.

Lång erfarenhet och stor branschkunskap

Growisit brinner för besöksnäringen och alla som arbetar på Growisit har lång erfarenhet från branschen och kunskap om alla roller. Deras nätverk är stort efter flera år i branschen och de hittar snabbt bra kandidater. De kan rekrytering, executive search och besöksnäringen på sina fem fingrar.

Operativ erfarenhet

De har arbetat operativt i de flesta ledande rollerna vilket gör att de förstår era utmaningar och er verksamhet. Det betyder att de kan leverera en lösning som passar just er.

Rätt matchning

Growisits erfarenhet av rekrytering är stor och de drivs av att alltid matcha rätt kandidat mot rätt arbetsgivare, men också rätt arbetsgivare för rätt kandidat. En lyckad rekrytering ska vara en vinst för båda parter.

Vetenskaplig rekrytering

Deras rekryteringsprocess vilar på en vetenskaplig grund utifrån beprövade metoder. Men de tror också på mötet och att allt inte kommer fram i tester och analyser. En kandidats hela register och personlighet syns först i mötet, människa till människa.

Kontakta oss för mer info
Slå en pling!

Kontakta oss

Vill du bli kund tar vi alltid ett möte innan, digitalt eller fysiskt, för att berätta mer om vad vi menar med hållbar bemanning. Sedan kommer en av våra konsultchefer ut till er för att lära lära känna er verksamhet bättre.

Tack för att du kontaktar FRAM. Vi hörs snart!
Oops! Något gick snett :(