FRAM Akademin

Krogutbildningar för framtidens restaurangare

FRAM Akademin är vårt utbildningsföretag som utbildar nya talanger och utvecklar vår befintliga personal för att befolka besöksnäringen och bekämpa personalbristen.

Bli utbildningspartner
Utbildningar för verkligheten

Från utbildning till jobb på under en vecka

Att branschen behöver tillföra personal till arbetsmarknaden är årtiondets understatement. För oss som personal- och utbildningsföretag är lösningar på personalbristen vår absolut största drivkraft. För att bidra med värde på arbetsmarknaden och vara en del av lösningen måste vi skapa ny personal med rätt kompetens, inte bara anställa de som redan kan, och utveckla för att behålla den kompetens som redan finns.

Roadmap

Skapa 600 nya restaurangare varje år
Kompetensutveckla för att behålla de som är i branschen
Höja den totala kunskapsnivån i branschen
Vårt ansvar

Vi sitter i skiten tillsammans!

Vårt ansvar som personalföretag i besöksnäringen 2022 är att vara lösningen på personalbristen, inte att sko sig på den - och det brinner i knutarna. För hur ska hotell och restauranger kunna hålla öppet utan personal? Vårt främsta mål som företag är att anta personalutmaningen och fokusera på att skapa lösningar på en kris som helt enkelt måste lösas. Det vi kallar FRAM Akademin är en av dem.

Utbildningspartner

Som utbildningspartner får ni en unik möjlighet att ta del av våra unga och taggade talanger som en extra tillgång i er verksamhet. All nyutbildad personal arbetar tillsammans med vår erfarna personal.

Kontakta oss så berättar vi mer
Linnea Ericsson
Utbildningsansvarig
FRAM Akademin
A word from our students

Lyssna på några som gått på FRAM Akademin

”En utbildning med så mycket lärdomar under så kort tid kan du nog inte hitta på något annat företag”

Alve Sonnerup
Pluggar på Chalmers

"Utvecklande, lärorikt och öppnade en värld av möjligheter. Vill du tjäna pengar och lära dig bära fyra tallrikar mat på samma gång är det här något för dig!"

Jakob Wärmare
Student och Frammare
Slå en pling!

Kontakta oss

Vill du bli kund tar vi alltid ett möte innan, digitalt eller fysiskt, för att berätta mer om vad vi menar med hållbar bemanning. Sedan kommer en av våra konsultchefer ut till er för att lära lära känna er verksamhet bättre.

Tack för att du kontaktar FRAM. Vi hörs snart!
Oops! Något gick snett :(