Företaget som har lite roligare på jobbet

FRAM är ett bemanningsföretag inom hotell- och restaurangbranschen. Vi utbildar framtidens restaurangare och hjälper företag med rätt personal. Välkommen!

Framfamiljen

Välkommen till familjen!

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag och vi behöver dig med på vägen dit! Vi tycker att du som jobbar i branschen förtjänar en arbetsplats där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM!

Bli medlem i familjen
Varför jobba som konsult?

Fördelarna med att jobba som konsult

En allt för vanlig (och föråldrad) missuppfattning är att man arbetar på ett bemanningsföretag för att man inte fick något annat jobb. Det kan inte vara längre ifrån sanningen. Vår personal arbetar på FRAM för att de aktivt har valt oss istället för att arbeta direkt i ett restaurangföretag - för att de föredrar fördelarna. Det kanske du också gör?

Du bestämmer (på riktigt) hur du vill jobba
En seriös arbetsgivare med seriösa villkor. Inget tjafs!
Slipp dåligt samvete gentemot din arbetsgivare, familj och vänner
Ta inte med dig jobbet hem
Utvecklas och lär dig nytt hela tiden!
Flexibel lön

Lön inom 24 timmar

Vi tror att framtidens lön ligger i dina händer. Så när du jobbar hos oss har du möjlighet att ta ut lön inom 24 timmar efter avslutat pass i appen Cappy. Helt sjukt? Ja, faktiskt 🤩

Läs mer på cappy.se

Några av ställena du kommer kunna jobba på

FRAM är ett bemanningsföretag, vilket innebär att vi hyr ut personal till restauranger och hotell som behöver duktiga medarbetare. Men oroa dig inte, efter en kort stund lär man känna alla ställen som sin egen ficka och blir en del av arbetsplatsen.

Som det ska vara

Inget tjafs!

Vi är seriösa med att vara arbetsgivare. Det finns tyvärr en hel del dåliga arbetsgivare där ute. Är du trött på tjafs och dåliga villkor? Oss emellan, det är vi också. Du förtjänar bättre.

Tjänstepension, OB, semester, rätt lön och kollektivavtal är liksom inte något du som anställd ska ha som bonus - det är en självklarhet. Vi är anslutna till kollektivavtal genom både Visita och Almega och lovar dig att aldrig tjafsa om saker som är självklara.

FRAM Akademin

Från utbildning till jobb på mindre än en vecka

Vi utbildar dig som vill testa ett nytt yrke, vill ha ett extrajobb, sommarjobb eller heltidsjobb i en av världens roligaste branscher.

Energin och förväntningarna inför kvällen, teamkänslan med kollegorna, gäster som kommer till oss för att ha roligt och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb every day of the week.

Sök till våra utbildningar

Kom och jobba med ett företag som uppskattar dig.

Ta mig till mitt nya jobb!
Perks

Fördelarna med att jobba på FRAM

Det finns många fördelar att jobba som konsult. Alla de saker som vår personal tycker är fördelar fokuserar vi på att förstärka för att skapa den bästa arbetsplatsen vi kan.

💅

Jobba som du vill, när du vill (ish)

Du får möjligheten att planera ditt eget schema. Jobbet kan inte alltid komma på första plats.

🚀

Utveckling

Vi värderar möjligheten att växa kunna och få mer ansvar inom FRAM. Workforce Manager är ett exempel på en sån tjänst.

🚗

Betalda resor till och från jobbet

När du jobbar hos kunder som ligger lite utanför stan får du inte bara betald bussbiljett och bilkostnad. Du få även timlön för restiden. Sjukt nice! 🤩

💙

Gemenskap

Vår mest värdefulla tillgång är alla de som jobbar hos oss. På FRAM har vi en speciell känsla av gemenskap och glädje. Det är därför vi kallar oss för Framfamiljen.

🏆

Utbildning

För att uppskatta sitt jobb behöver man utvecklas. Därför får du som anställd hos oss tillgång till FRAM Akademin där du får lära dig mer om allt från vin och cocktails till service och sälj.

🎉

Fest & roligt

Vi älskar att ha roligt och umgås. Det är liksom hela meningen med livet om du frågar oss! På FRAM försöker vi alltid anordna så mycket roligt utanför jobbet som vi kan.

Våra kontor

Kom in och säg hej!

Kontoret används lika mycket till AW som jobb, så kom förbi och säg hej vettja!

Göteborg

Slakthusgatan 6
415 02 Göteborg
031 93 72 00hej@frambemanning.se

Stockholm

Västmannagatan 79
113 26 Stockholm
08 51 51 29 00hej@frambemanning.se

Malmö

Västergatan 18A
211 21 Malmö
040 61 70 300hej@frambemanning.se

Borås

Skaraborgsvägen 21
506 30 Borås
031 93 72 00hej@frambemanning.se